هفته نامه آیینه یزد

طنز شماره 272

مردم دست به دعا برداشته‌اند

چندی پیش رییس‌الوزرای محترم در همایش شیراز گفتند:
ریاست به دست کسانی خطاست
که از دست‌شان دست‌ها بر دعاست
بیت فوق را از بین ابیات و سخنان بی‌شمار شیخ علیه‌الرحمه انتخاب و در میدان سیاست اسب فصاحت راندند و در عالم مملکت داری تیر خطابه به هدف‌ها زدند ولی برای گروهی دیر فهم از جمله بنده که مخاطبشان را نفهمیدیم به زبان برره‌ای مثل شیر فرهاد پرسیدند: «ها! اینکه گفتی یعنی چه؟»
یکی از دوستان مشفق مرا گفت: برای درک این سخنان و فهم مصداق این مفاهیم باید سخنان قبلی ایشان در باب سیاست و نیز «مدیریت جهانی» را واخوانی کنی. تا بدانی که ما باید غمخوار همه محرومان اروپایی، آفریقایی، خاورمیانه‌ای و حتی آمریکای لاتین باشیم همچنین یادتان هست که قبلاً فرموده بودند: مردم اروپا چگونه و به چه زبانی به سران اروپا بگویند آنها را نمی‌خواهند» از قیام انگلستان و اسپانیا و تسخیر والستریت و 99/0 محرومان آمریکا نیز ‌حمایت کردند.
دوست شفیق از نگاه متحیرمان فهمید که باز ما هیچ نفهمیدیم «البته هرچه نفهمیم بهتر!!»
گفت: منظور ایشان «اوباما» رییس‌جمهور آمریکا بوده که طی این چهار سال شب خوابید صبح تصمیم گرفت، ظهر اجرا کرد، شب بلااقدام اعلام کرد و به ایالت‌های متعدد سفر کرد و هر ثانیه یک مصوبه از خود در کرده و حالا به ادعای نمایندگان مجلس سنا بعضی از اهم این مصوبات هم اجرایی نشده است.
ضمناً ‌فرمانداران ایالت مذکور را برای جریمه وادار کرد که از روی هر مصوبه ده بار رونویسی کنند. یا مصداق کلام شاید سارکوزی مخلوع رییس‌جمهور سابق فرانسه باشد که به ادعای رییس پژوهشگاه‌های مجلس آن کشور ده‌ها تخلف قانونی و مالی داشته است.
شاید منظور از دستان، دست‌های مردم آلمان است که از دست خانم مرکل به دعا بلند شده که. ...
در این لحظه و با این سخنان در دوست بودن ومشفق بودن وی شک کردم دیدم او هم مثل من خود را به.....زده !! ای خوش به حال ما !

زبان دراز