هفته نامه آیینه یزد

طنز شماره 433

دادنامه!!

یکی از دولتمردان در ارتباط با عدم اجازه خروج توسط همسر کاپیتان یکی از تیم‌های ملی بانوان گفته است: باید در قانون مربوط به نیاز اجازه شوهر برای خروج از کشور بانوان، تجدید نظر گردد!!
حقیر سراپا تقصیر «زبان دراز» دادنامه‌ای برای دفاع از آقایان دارد بنابراین به عرض می‌رساند اگر خانم‌های محترم برای خروج از کشور نیاز به مجوز آقایان دارند شوهر بینوا حتی برای خروج از خانه به خصوص اگر کمی به سر و وضع خود رسیده باشد نیاز به مجوز دارد.
همینکه اولین پا را برای خروج از خانه بیرون گذاشت غرش مهیبی همراه با سئوال‌های تکراری و کشیده پرسیده می‌شود؟ کجا!؟
هر جوابی هم داده شود می‌فرمایند لازم نکرده !!
 گاه با صدای بلند گفته می‌شود: اگر خیلی زرنگی و دلت می‌سوزه اول برو ظرف‌ها را بشور. شیشه‌ها را پاک کن یا برو کمک مامان نخ کامواشان را بپیچ !! چرا با این بچه‌ها که اسیر اتاقک‌های آپارتمان شده‌اند بازی نمی‌کنی؟ باز هم می‌خوای بروی بیرون !!
یعنی باید دانست بدون اجازه و اینکه دقیقاً مقصد، خیابان، کوچه، نام شخص، و یا اشخاص ملاقات کننده را بدانند خروج از خانه هم ممنوع است چه رسد به شهر و دیار و کشوری دیگر.!!
غیر از تنظیم این دادنامه کاری از دست زبان دراز ساخته نیست؟

زبان دراز