تیتر یک شماره 481
مجلس دهم به وزرای پیشنهادی کارت سبز داد
سیدابوالفضل موسوی: از زمان مسئولیت دانش آشتیانی در جنگ تا به امروز با هم همکاری داریم. بسیاری از مسایل مطرح شده در مورد او صحت ندارد.
رضا صالحی امیری، فخرالدین احمدی دانش آشتیانی و مسعود سلطانی فر، از ساعتی پیش، عنوان وزیران سه وزارتخانه فرهنگ و ارشاد اسلامی، آموزش و پرورش و ورزش و جوانان را به دست آوردند؛ اتفاقی که کمابیش پیش بینی میشد.
آشتیانی صاحبخانه خانه دوم ایرانیها شد
به گزارش ایرنا دردسرهای فخرالدین دانش آشتیانی اما تازه از امروز شروع شده است. 157 رای موافق، 111مخالف و 6 ممتنع وی را متصدی وزارتخانهای کرده است که بی پولی اش صدای همه فرهنگیان را در آورده است. موافقت با انتشار 5هزار میلیارد تومان اوراق برای پرداخت بدهیهای معوقه به معلمان و کارکنان بازنشسته این وزارتخانه، که دو روز پیش در جلسه هیات دولت به تصویب رسید تلاش رئیس جمهور برای کاستن از بخشی از طبقهای است که خود را به درستی صاحب خانه دوم بیشتر ایرانیها میداند: خانهای به نام مدرسه. دانش آشتیانی که آبان ماه 93 با 171 رای مخالف از راه یافتن به کرسی وزارت علوم بازمانده بود این بار با رد ادعاهای مخالفین خود در کنار نطق جانانه غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی که از همتایان خود خواست اجازه ندهند فرهنگیان کشور به خاطر نداشتن وزیر بیشتر از این آسیب ببینند این بار موفق به راه یابی به وزارتخانهای شد که به جای آموزش عالی، فرمان آموزش ابتدایی و متوسطه کشور را در دست دارد.111 رای مخالف وی را شاید بتوان وزن واقعی مخالفین دولت یازدهم در مجلس دهم دانست. 60 مخالف کمتر از سلف این مجلس.
صالحی امیری در محاصره نخبگان
صالحی امیری با 180 رای موافق، 89 مخالف و 6 ممتنع از فردا راهی ساختمان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوالی میدان بهارستان میشود. وزارتخانهای که طی سالهای اخیر در کنار وزارت خارجه آماج بیشترین حمله از سوی مخالفین دولت یازدهم بوده است. چالش برگزاری کنسرت ها، موج آفرینیهای یالثاراتی ها، توقیف برخی نشریات و غیره از جمله مسائلی است که رئیس جدید این وزارتخانه از همین لحظه باید با آنها دست و پنجه نرم کند. مجلس نهم صالحی امیری را با 141 رای مخالف از تصدی وزارت ورزش و جوانان باز داشته بود. این درس خوانده حوزه و دانشگاه، قرار است در محدودهای به مدیریت بپردازد که همه دستی بر آتش آن دارند. از درس خوانده دانشگاهی تا فیلمسازی که دغدغه اکران فیلمش را دارد. از روحانی حوزوی گرفته تا خواننده پر آوازهای که بسیاری را یاد غروبهای جان افزای ماه مبارک میاندازد. و از نویسنده کتابی که فکر و ذکرش درگیر ممیزیهای ارشاد است تا روزنامه نگاری که دوست دارد اجازه بیشتری برای نوشتن داشته باشد. گویی این وزارتخانه به عمد به مردی سپرده شده که هم سابقه پررنگی در جنگ دارد و هم اهل بحث و تبادل نظر است.
سلطانی فر زیر ذره بین ورزشکاران و جوانان
سلطانی فر هم با 193 رای موافق، 72 رای مخالف و 9 رای ممتنع روانه وزارتخانهای شد که طی این سه سال و اندی نتوانست جای مناسبی نه در دل ورزشکاران و نه در قلب جوانان پیدا کند و با انتقادات شدیدی روبرو بود. تعداد مخالفین وی از 147 نفر مجلس نهم به 72 نفر و موافقین وی از 117 به 193 افزایش یافت تا وی با پشتوانهای محکمتر عضو کابینه یازدهم شود. ششمین گزینه معرفی شده دولت به مجلس برای این سمت حساس، نیز مانند دو وزیر تازه راه یافته به دولت یازدهم کار سخت ولی ممکنی را در پیش دارد. همگانی کردن ورزش، ایجاد شادابی در جوانان، بردن تیم فوتبال ایران به جام جهانی از جمله انتظارات رایج از معاون سابق رئیس جمهور است.
من بصیرت را در این دیدم که همه نیروهای خدوم و بتوانند خدمت خود را به این مملکت ادامه دهند
نماینده مردم یزد و اشکذر در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه انتظار حل تمامی مشکلات جوانان توسط وزارت ورزش با توجه به فرابخشی بودن این مسئله منطقی نیست، گفت: حضور سلطانیفر در رأس وزارت ورزش به سبب تعامل با دیگر اعضای هیات دولت به کمتر شدن مشکلات کمک میکند.
به گزارش خانه ملت، سید ابوالفضل موسوی بیوکی در نشست علنی (سهشنبه، 11 آبان ماه) مجلس شورای اسلامی در موافقت با وزیر پیشنهادی دولت برای تصدی بر وزارتخانه ورزش و جوانان، گفت: سال 56 آقای احمدی دانش آشتیانی معلم جبر و ریاضی ما در مدرسه مفید بود که به خوبی به یاد دارم در دوران انقلاب و جنگ همواره ما را به عدم ورود در مسائل سیاسی توصیه میکردند و از آنجا که از زمان مسئولیت وی در جنگ تا به امروز با هم همکاری داریم، صراحتا میگویم؛ بسیاری از مسائل مطرح شده در مورد او صحت ندارد. نماینده مردم یزد و اشکذر در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: زمانی که اعضای هیات دولت خدمت مقام معظم رهبری رسیدند ایشان فرمودند دولت باید برای مردم کاری کند لذا اگر دولت بتواند خدمات خوبی ارائه دهد قضاوت مردم نیز منصفانه خواهد بود. وی ادامه داد: من بصیرت را در این دیدم که همه نیروهای خدوم و وفادار انقلاب بتوانند خدمت خود را به این مملکت ادامه دهند. مسعود سلطانیفر نیز مدیر آزموده و امتحان پس داده این نظام است چرا که در 6 استان سمتهای مختلف داشته و حداقل به مسائل این استانها آشنایی دارد. موسوی با بیان اینکه سلطانیفر توانایی و مدیریت کلان خود را با 30 سال مدیریت در ارگانهای مختلف نشان داده است، افزود: وزیر پیشنهادی دولت برای تصدی بر وزارتخانه ورزش و جوانان شناخت وسیعی از وزرش ایران و جهان دارد تا جایی که رئیس جمهور او را دایرهالمعارف ورزش مینامد. این نماینده با تاکید بر اینکه مشکلات جوانان یک مسئله فرابخشی است و نباید حل این مشکلات را از وزارت ورزش و جوانان توقع داشت، اضافه کرد: حضور سلطانیفر در راس این وزارتخانه به سبب همکاری و تعامل با دیگر اعضای هیات دولت به کمتر شدن مشکلات این حوزه منجر خواهد شد. نماینده مردم یزد و اشکذر در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: از همکاران محترم تقاضا دارم با رأی بالا به این وزیر پیشنهادی اجازه سر و سامان دادن به حوزه ورزش و جوانان را به او بدهند چرا که سلطانی فر علاوه بر آشنایی عمیق با ورزش، توانایی مدیریت کلان و راهبردی نیز دارد. موسوی نگاه حمایتی بر قهرمانان و پیشکسوتان، استفاده از جوانان در تصمیمگیریها و انتخاب آنها به عنوان مدیر را از دیگر ویژگیهای سلطانیفر دانست. نماینده مردم یزد و اشکذر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه سلطانیفر میتواند سیاست ورزش را دانش بنیان اداره کند، افزود: روحیه تفاهم و تعامل در سطح بالا به همراه علاقهمندی به جوانان و دغدغه برای حل مشکلات آنها و سیاست آرام نگه داشتن فضا از دیگر ویژگیهای این وزیر پیشنهادی دولت یازدهم است.